Dimitri de Condé is keihard voor floptransfer: "Nog nooit meegemaakt"

Dimitri de Condé is keihard voor floptransfer:
Dinsdag 08 februari 2022 - 19:30   I   door Redactie

KRC Genk haalde afgelopen zomer enkele spelers binnen, maar in de winter lieten ze daar al twee spelers van vertrekken. Carel Eiting vertrok definitief naar Huddersfield. Iké Ugbo ging op huurbasis naar het Franse Troyes.

Head of Football Dimitri de Condé sprak zich bij TVL Sportcafé uit over de transfer van Ugbo. "Ugbo was de meest teleurstellende transfer", was de Condé duidelijk. "Het is geen slechte jongen, maar wel iemand die snel aangaf dat hij niet om kon gaan met de concurrentie met Onuachu."

"Hij vertelde al snel dat hij niet gelukkig was bij Genk en in de zeven jaar dat ik in deze functie zit, heb ik het nog niet gehad dat een speler zo snel al ongelukkig was", was hij scherp. "Ik was er niet tegen Beerschot en we wonnen die match, maar hij begon mij nadien meteen te sturen dat hij niet tevreden was."

De Limburgers haalden geen vervanger en trekken de kaart van de jeugd. András Németh (19) en Kelvin John (18) mogen zich klaarmaken voor meer speelminuten. "We achten ze klaar voor de eerste ploeg", zei de Condé nog. Benieuwd of de jonkies zich kunnen bewijzen in Genk.

Poll: Had jij meer verwacht van Ugbo?

TAGS  I  KRC Genk  I  Huddersfield  I  Troyes  I  Beerschot

zaterdag 22 juni 2024

vrijdag 21 juni 2024

donderdag 20 juni 2024

woensdag 19 juni 2024

dinsdag 18 juni 2024