Alfred Schreuder neemt nu al zijn verantwoordelijkheid en gaat Clement achterna

Alfred Schreuder neemt nu al zijn verantwoordelijkheid en gaat Clement achterna
Maandag 07 februari 2022 - 10:00   I   door Redactie

Neen, het rapport van Alfred Schreuder sinds zijn aankomst bij Club Brugge oogt nu niet meteen indrukwekkend. Waardoor, hoe gek het ook klinkt, de druk op hem alsmaar verhoogt.

Dat is ook de mening van Het Laatste Nieuws. "Club Brugge heeft na het schouwspel van Tissoudali en de bijhorende eerste nederlaag onder Schreuder de komende weken tegen Charleroi, Eupen, Antwerp en Seraing geen foutenmarge meer", valt er te lezen.

"Er telt slechts één ding. Of zijn ze bij de uittredende landskampioen al vergeten hoe ze vorig seizoen de titel hebben gewonnen? Niet in de Champions' Play-offs alvast." Maar de krant ook noteren hoe de reactie van Schreuder op die verhoogde druk klonk.

"Deze selectie is compleet, en heeft veel potentieel", kon de Nederlander er niet om heen. "Dat moet zich nu vertalen in resultaten. En daar ben ik uiteindelijk verantwoordelijk voor." Klopt als een bus. Vraag dat maar aan Philippe Clement.

Vlucht

Want ook die kreeg dit seizoen te maken met steeds toenemende druk omdat de resultaten niet zoals verwacht. En ook Clement bleef zoeken naar oplossingen op en naast het veld. Die hij uiteindelijk niet vond, wat mede zijn vlucht naar AS Monaco verklaart.

Poll: Denk je dat Schreuder dit nog kan rechttrekken?

TAGS  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  AS Monaco

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024