Simon Mignolet bijt door en zet zich over dramatische gebeurtenissen

Simon Mignolet bijt door en zet zich over dramatische gebeurtenissen
Vrijdag 04 februari 2022 - 11:00   I   door Redactie

Als Simon Mignolet er niet was, had Club Brugge al wat meer achterstand opgelopen in de competitie. Met geweldige reddingen tegen Union slaagde hij erin om een puntje uit de brand te slepen. In de beker tegen AA Gent stopte hij een penalty. Hij lijkt helemaal terug.

Dat is een periode anders geweest. In november ging hij niet voluit bij een doelpunt van Standard, KV Mechelen én KRC Genk. Daarnaast kreeg hij in de Champions League heel wat doelpunten binnen tegen Manchester City en RB Leipzig.

Hij kende een moeilijke periode in 2021. "Ik ben een nonkel, mijn twee grootvaders en nog enkele mensen verloren. Ook naast het veld was het dus een lastig jaar", zei de Brugse keeper daarover bij Het Laatste Nieuws. Het hoeft dus niet te verbazen dat zijn prestaties niet top waren.

"Dat weekje rust en die stage in Spanje hebben deugd gedaan", aldus Mignolet. "Het traject dat ik sinds Nieuwjaar heb afgelegd, is heel positief geweest. Nu wil ik verder belangrijk zijn voor de ploeg." Dat zal nodig zijn, want Club moet een achterstand van negen punten op Union goedmaken.

Poll: Is Mignolet de beste keeper uit onze competitie?

TAGS  I  Club Brugge  I  Union  I  AA Gent  I  Standard  I  KV Mechelen  I  KRC Genk  I  Manchester City  I  RB Leipzig

woensdag 17 augustus 2022

dinsdag 16 augustus 2022

maandag 15 augustus 2022

zondag 14 augustus 2022