Dimitri De Condé is het kotsbeu bij KRC Genk en haalt zwaar uit: "Heel moeilijk"

Dimitri De Condé is het kotsbeu bij KRC Genk en haalt zwaar uit:
Woensdag 02 februari 2022 - 11:30   I   door Redactie

Wat een afknapper. In wat het seizoen moest worden waarin KRC Genk zich net als vorig seizoen tot dé uitdager van Club Brugge zou ontpoppen, zijn de Limburgers volledig door de mand gevallen.

En dat heeft niet alleen te maken met het falen van sterkhouders die gebleven zijn, maar ook met het niet doorbreken van de nieuwekomers. Iké Ugbo voorop. De spits van Chelsea die vorig seizoen brokken maakte bij Cercle Brugge, kon amper iets forceren als vervanger van Onuachu.

"Iké had het heel moeilijk met het feit dat Onuachu niet vertrokken is in de zomer", aldus Dimitri De Condé in Het Laatste Nieuws. En dat ligt het Head of Football zwaar op de maag. "Bij een club op dit niveau zijn er minstens twee sterke spitsen", steekt hij van wal.

Om vervolgens geen spaander heel te laten van de nieuwkomer. "Iké heeft bij ons op geen enkel moment de drive getoond om te willen slagen. Er mocht iets meer peper in zitten bij hem, dat misten we." Ondertussen is hij dus verhuurd aan het Franse Troyes. Afwachten of het dáár wel lukt.

Poll: Denk je dat Ugbo indruk zal maken bij Troyes?

TAGS  I  KRC Genk  I  Chelsea  I  Cercle Brugge  I  Troyes

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024