'Genkse topschutter maakt oorlog en laat Cegeka Arena achter zich'

'Genkse topschutter maakt oorlog en laat Cegeka Arena achter zich'
Maandag 31 januari 2022 - 19:30   I   door Redactie

Bij KRC Genk hebben ze een doelpuntenmachine in de rangen. Paul Onuachu scoorde ook dit seizoen al dertien keer in negentien competitiewedstrijden. Daarnaast hebben ze ook nog Iké Ugbo rondlopen.

Het is natuurlijk niet gemakkelijk om een goalgetter als Paul Onuachu uit de ploeg te spelen. Iedereen had gedacht dat de Gouden Schoen naar het buitenland zou trekken, maar dat gebeurde niet. Iké Ugbo kwam vorige zomer voor 3,5 miljoen euro over van Chelsea, maar moet genoegen nemen met een invallersrol.

En daar had hij natuurlijk niet op gerekend. Volgens Het Laatste Nieuws is Ugbo momenteel niet tevreden in Limburg. Hij zou op huurbasis naar het Franse Troyes verhuizen. Dat zal vermoedelijk maar voor een half seizoen zijn, want Onuachu zal nagenoeg zeker een toptransfer maken.

Ugbo deed het vooral bij Cercle Brugge voortreffelijk. Hij was er vorig seizoen de topschutter met 16 doelpunten in 32 competitiewedstrijden. Dat leverde hem dus ook de transfer naar Genk op. Hij zou nu dus zeker een half seizoen naar de Franse eerste klasse trekken.

Poll: Slim van Genk om hem te verhuren?

TAGS  I  KRC Genk  I  Troyes  I  Chelsea

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024