Over en out voor Romelu Lukaku bij Chelsea: "Ik kan niet anders"

Over en out voor Romelu Lukaku bij Chelsea:
Zaterdag 22 januari 2022 - 19:00   I   door Redactie

De storm rond zijn interview bij Sky Sports Italia was heel even gaan liggen, maar dankzij ondermaatse prestaties ligt hij opnieuw zwaar onder vuur. Thomas Tuchel is allerminst tevreden en dat heeft ook ex-Liverpool-speler Jamie Carragher gezien.

"Toen Lukaku bij Chelsea tekende, heerste er een consensus dat dit een andere speler was dan die destijds bij Manchester United was vertrokken", zei hij bij The Telegraph. "Zes maanden later kan je maar één geldige observatie maken over zijn terugkeer op Stamford Bridge: hij is géén andere speler."

Volgens de ex-verdediger van de Reds kan het verhaal van Big Rom bij Chelsea wel eens snel voorbij zijn. "Ik kan niet anders dan denken dat er een tikkende tijdbom in de kleedkamer van Chelsea zit, waarbij speler en club het geduld met mekaar verliezen", aldus Carragher.

Alarmbellen

"Als zijn prestaties ondermaats blijven en Tuchel geeft aan dat in zijn beste elftal geen plaats is voor Lukaku, zijn de alarmbellen niet gedeactiveerd maar gewoon op pauze gezet", sloot hij af. Zondag speelt Chelsea tegen Tottenham. Benieuwd of Tuchel Lukaku nóg een kans zal geven.

Poll: Speelt Lukaku volgend jaar nog bij Chelsea?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Chelsea  I  Manchester United  I  Tottenham  I  Liverpool

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024