Anderlecht-fans vallen achterover door transferuitspraken van sterkhouder

Anderlecht-fans vallen achterover door transferuitspraken van sterkhouder
Donderdag 20 januari 2022 - 21:45   I   door Redactie

Vincent Kompany heeft Anderlecht dan toch weer op de rails gekregen. Dat hij wekelijks bijna dezelfde ploeg opstelt heeft daar veel mee te maken. Lisandro Magallán zou normaal gezien na het seizoen terugkeren naar moederclub Ajax.

Maar als het aan de Argentijn zelf ligt, zou hij zeker bij Anderlecht willen blijven. "Het zal niet alleen aan mij liggen, maar ik hou van Anderlecht", zei hij bij La Dernière Heure. Magallán matcht goed met Hoedt, maar laat zich toch vaak op een foutje betrappen.

Eerst moest hij het afleggen tegen Taylor Harwood-Bellis. Ondertussen knokte de Argentijn zich in de ploeg en vertrok Harwood-Bellis richting Stoke City. "Hij heeft me een betere speler gemaakt", was Magallán lovend. Nu is het aan Kompany om een keuze te maken tussen Delcroix en Magallán.

Miljoenen

Als Anderlecht overtuigd is van de Argentijnse verdediger, kunnen ze hem voor 5 miljoen euro definitief weghalen bij Ajax. Een stevige som geld voor een club die weinig financiële middelen heeft. Benieuwd waar Magallán volgend seizoen speelt.

Poll: Zou jij 5 miljoen betalen voor Magallán?

TAGS  I  Anderlecht  I  Ajax  I  Stoke City

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024