Club Brugge heeft nieuw goudklompje te pakken: "Onthoud die naam"

Club Brugge heeft nieuw goudklompje te pakken:
Zondag 09 januari 2022 - 19:30   I   door Redactie

Club Brugge moet er ernstig rekening mee houden dat het komende zomer een extreme makeover zal ondergaan. Zeker als Lang en De Ketelaere zullen vertrekken. Maar er zit al een lading nieuw talent aan te komen.

Dat werd nog eens bewezen op winterstage in Marbella. Traditiegetrouw neemt Club Brugge een paar youngsters mee op oefenkamp om wat ervaring op te doen en zich te laten bewijzen op training. En één daarvan deed meer dan dat.

Want in de oefenmatch tegen het Duitse Karlsruher sprong vooral de 16-jarige Antonio Nusa in het oog. "De oefenpartij was er één met nieuwe kansen voor sommige jongens. De ene greep die, zoals Antonio Nusa, op zijn rechterflank. Onthoud die naam", schrijft Het Laatste Nieuws.

De Noorse flank werd vorige zomer overgenomen van Stabaek en meteen bewierookt door Philippe Clement: "We hebben geen tweede Noa Lang in de kern, maar misschien kan Nusa zo iemand worden over enkele jaren. Hij is eigenlijk een vergelijkbaar profiel." Het zou wel eens sneller kunnen gaan dan voorzien.

Poll: Denk je dat Nusa een tweede Noa Lang kan worden?

TAGS  I  Club Brugge  I  Karlsruher  I  Feyenoord

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024