'AA Gent wil slag slaan en KV Mechelen van smaakmaker beroven'

'AA Gent wil slag slaan en KV Mechelen van smaakmaker beroven'
Woensdag 05 januari 2022 - 08:00   I   door Redactie

Bij AA Gent zetten ze alles op alles om na een slechte start verder te gaan op het elan van de voorbije maanden en een stek in de play-offs met vier vast te leggen. En omdat de Buffalo's nog op drie fronten actief zijn, mag er best nog versterking bij.

Het Nieuwsblad weet dat de Gentenaars naast een extra verdediger deze winter ook nog uitkijken naar een opportuniteit in de spits. "Daarbij hebben de Buffalo's onder meer hun oog laten vallen op Hugo Cuypers van KV Mechelen", schrijft de krant.

De 24-jarige spits is een revelatie Achter de Kazerne en tekende tot nu toe voor zes goals en zeven assists. "Malinwa is echter niet geneigd om Cuypers al na een half jaar te laten vertrekken." Het jeugdproduct van Standard ligt nog tot 2025 onder contract.

Bovendien heeft zijn vorige club, het Griekse Olympiakos, nog recht op een deel van de volgende transfersom. "Goedkoop is hij daardoor niet. Aangezien AA Gent een voorzichtig financieel beleid aanhangt, is het maar de vraag of Cuypers haalbaar is."

Poll: Vind je dat Gent een inspanning moet doen voor Cuypers?

TAGS  I  AA Gent  I  KV Mechelen  I  Standard  I  Olympiakos

zaterdag 26 november 2022

vrijdag 25 november 2022

donderdag 24 november 2022