'Dáárom verlaat Philippe Clement Club Brugge al in de winter'

'Dáárom verlaat Philippe Clement Club Brugge al in de winter'
Vrijdag 31 december 2021 - 07:00   I   door Redactie

Donderdag kwam L'Equipe naar buiten met het nieuws dat Monaco Clement bovenaan zijn verlanglijstje had gezet. Het ziet ernaar uit dat de coach de overstap zal maken naar het prinsdom. Het Laatste Nieuws gaf verschillende reden om die veronderstelling kracht bij te zetten.

Ten eerste is er de vertroebelde relatie tussen Clement, de fans en de spelers. Clement voerde regelmatig tactische wijzigingen door die de wenkbrauwen deed fronsen. De hele heisa met Ruud Vormer heeft daarnaast voor een serieuze deuk in het vertrouwen gezorgd.

Tel daarbij ook nog eens de mindere resultaten én het mindere spel dat blauw-zwart op de mat legt. De vraag of een andere trainer niet beter kan doen met deze spelersgroep begon hier en daar toch op de voorgrond te treden.

Daarnaast is er ook nog het contract van onbepaalde duur dat Clement bij Club heeft. Dat maakt dat Clement sowieso niet zeker is van een verlengd verblijf in Brugge na dit seizoen. Hij zou zo zelfs zonder club kunnen komen te zitten na het seizoen en dat wil hij ongetwijfeld vermijden.

AS Monaco

Monaco staat momenteel zesde in de Ligue 1. De titel lijkt onhaalbaar, aangezien PSG al dertien punten voorsprong heeft op achtervolgers Nice en Marseille. Een rechtstreekse plaats in de groepsfase van de Champions League zit er wel nog in voor de Monegasken. Het staat vier punten achter de tweede in de stand.

Poll: Zal Clement Club Brugge verlaten in de winter?

TAGS  I  AS Monaco  I  Club Brugge  I  Marseille  I  Nice

donderdag 9 februari 2023

woensdag 8 februari 2023

dinsdag 7 februari 2023

maandag 6 februari 2023