Wanhopig Genk haalt mogelijk Cyriel Dessers terug van Feyenoord

Wanhopig Genk haalt mogelijk Cyriel Dessers terug van Feyenoord
Maandag 29 november 2021 - 12:15   I   door Redactie

Het zit niet goed bij KRC Genk. Niet met de spelersgroep, niet met de trainer en al zeker niet met de resultaten. En dat zou wel eens voor een verrassende wending kunnen zorgen.

Want KRC Genk weet niet meer van welk hout pijlen te maken. Dat bewijst de aanstelling van de Deense hoofdtrainer Glen Riddersholm als assistent van John van den Brom. En dan is er ook nog Cyriel Dessers.

Want nu de verhuurde aanvaller - weliswaar als supersub - furore maakt bij Feyenoord door veelvuldig te scoren, gaan er in de Cegeka Arena naar verluidt stemmen op dat het een fout was om hem weg te sturen.

En zei Dessers zelf onlangs nog in Sportweekend: "Ik ben altijd supporter geweest van Genk en dat zal altijd mijn club blijven. Als ze me nodig hebben, dan kan Genk op mij rekenen. Alle opties zijn open. Ik weet het momenteel zelf ook helemaal niet."

Comeback

Gefluisterd wordt dat een optie zou kunnen zijn om de spits komende winterstop al terug te halen als dat kan geregeld worden met Feyenoord. Zeker als Van den Brom zou ontslagen worden, zou een comeback niet ondenkbaar zijn. Wordt vervolgd.

Poll: Zou jij Dessers graag zien terugkeren naar Genk?

TAGS  I  KRC Genk  I  Club Brugge  I  Feyenoord

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024