Philippe Clement moet nu écht vrezen voor ontslag

Philippe Clement moet nu écht vrezen voor ontslag
Donderdag 25 november 2021 - 07:00   I   door Redactie

Gisteren beleefde Club Brugge een horroravond in eigen huis tegen RB Leipzig. 0-5 werd het. In 15 minuten werd het kunstje geklaard voor de Duitsers. Club Brugge was een schim van zichzelf. De schuldige? Philippe Clement.

Clement ging gisteren helemaal de mist in. Wat hij zo goed deed tegen PSG en in Leipzig, gaat zomaar de vuilbak in. Hij stelde de verkeerde spelers op en week af van zijn succestactiek. Hij zette zijn pionnen in een tactiek dat moest lijken op een 3-4-3, met Sowah als linker wingback, Lang op links en De Ketelaere op rechts. Vanaken verzoop een rijtje lager op het middenveld, terwijl hij net één van de gevaarlijkste mannen is als hij in de box kan komen. En waar was Ruud Vormer? Er wordt terecht met de vinger naar Clement gewezen.

Na gisterenavond heeft Clement heel wat krediet verloren. Iedereen sprak op voorhand over een belangrijk drieluik, met de wedstrijden tegen KRC Genk (eerst competitie, dan beker) die nog volgen in de komende 6 dagen. 3 punten tegen de Limburgers en doorstoten in de beker lijkt een must voor Clement om aan het roer te blijven.

TAGS  I  Club Brugge  I  RB Leipzig  I  KRC Genk

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024