Antwerp start Europa League met nederlaag

Donderdag 16 september 2021 - 22:50   I   door Redactie

Antwerp heeft zijn eerste wedstrijd in de poulefase van de Europa League verloren. De ploeg van trainer Brian Priske ging met 2-1 onderuit bij het Griekse Olympiakos.

Olympiakos - Antwerp 2-1

Antwerp en Olympiakos waren in de eerste helft aan elkaar gewaagd. Ook Antwerp kreeg zijn kansen via Aly Samatta, maar de spits kon niet scoren.

Na de rust was het Olympiakos dat scoorde. Youssef El Arabi kopte het leer keihard binnen. Het was uiteindelijk toch Samatta die Antwerp langszij bracht. De oud-spits van Racing Genk kopte de voorzet van Benson hard binnen.

Helaas volstond dat niet voor een punt, want Olympiakos scoorde nog een keer. Reabciuk velde het zware verdict voor Antwerp. Tot overmaat van ramp kreeg Bataille op het einde nog rood.