Roberto Martínez verklapt wie gaat spelen tegen Wit-Rusland

Roberto Martínez verklapt wie gaat spelen tegen Wit-Rusland
Woensdag 08 september 2021 - 13:30   I   door Redactie

Met de trip naar Wit-Rusland wordt woensdagavond het WK-kwalificatie-drieluik afgerond. En in die afsluitende wedstrijd gaan heel wat andere namen in actie komen.

Want er ontbreken maar liefst negen basisspelers. Waaronder Romelu Lukaku. Dus stelt zich de vraag wie de plaats van Big Rom zal innemen: Michy Batshuayi of Christian Benteke. Een vraag waarop Roberto Martínez eigenlijk al zelf het antwoord gaf.

"edereen moet altijd klaar zijn om te spelen. Ook Benteke en Batshuayi. Ze zijn allebei goed aan het seizoen begonnen en ze zullen allebei in actie komen. Ze ogen klaar en hebben allebei ervaring", aldus de bondscoach in Het Laatste Nieuws.

Goede keuze

En ook op wie van de twee in de basis zal starten, gaf de Martínez eigenlijk al het antwoord. "Batshuayi weet in de nationale ploeg perfect welke ruimtes hij moet bestrijken. Hij is een afwerker en ik denk dat hij met Besiktas een goeie keuze heeft gemaakt."

"Ik zag zijn eerste match en ik verwacht dat we de komende maanden de beste versie van hem zullen zien", besloot de Spanjaard. Je moet dus zelfs niet goed tussen de lijnen kunnen lezen om te weten wie er zal starten.

Poll: Wie denk jij dat er zal starten?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Estland  I  Tsjechië  I  Wit-Rusland  I  Besiktas

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024