Carlos Bacca biedt helpende hand en loodst recordtransfer naar Club Brugge

Carlos Bacca biedt helpende hand en loodst recordtransfer naar Club Brugge
Woensdag 18 augustus 2021 - 14:00   I   door Redactie

Club Brugge doet alle moeite van de wereld om voor het einde van de transferperiode versterking binnen te halen. Daarbij is het vizier vooral op flankaanvallers gericht.

Eén van de toptargets was Sebastian Villa, de Colombiaanse winger van Boca Juniors die algemeen beschouwd wordt als de beste speler van de Argentijnse competitie. De speler zelf wilde heel graag komen, maar de club hield de transfer tegen.

Waarop Villa het afbolde en weigerde naar de trainingen te komen. Zijn manier om druk te zetten, maar Boca Juniors weigerde te plooien. In Colombia valt nu evenwel te horen dat er toch een oplossing in de maak zou zijn.

Normale manier

En daarbij zou ex-Club Brugge-speler Carlos Bacca betrokken zijn. Hij zou Villa overtuigd hebben om te kalmeren en samen met Boca Juniors naar een oplossing te zoeken om zo alsnog de transfer op een normale manier te kunnen afhandelen.

Naar verluidt zou de tussenkomst van de gewezen Brugse topschutter op vraag van blauw-zwart gebeurd zijn en zou Bacca daar met plezier op zijn ingegaan.

TAGS  I  Club Brugge  I  Boca Juniors

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024