Niet te geloven: Chelsea raakt Michy Batshuayi alweer niet definitief kwijt

Niet te geloven: Chelsea raakt Michy Batshuayi alweer niet definitief kwijt
Woensdag 18 augustus 2021 - 13:30   I   door Redactie

Michy Batshuayi en Chelsea: het is allerminst een geslaagd huwelijk gebleken. Sinds hij in de zomer van 2016 werd aangetrokken werd hij telkens weer verhuurd. Ook nu weer.

Want woensdag werd bekendgemaakt wat al langer in de lucht hing: de Rode Duivel gaat voor Besiktas spelen. Hij wordt voor één jaar uitgeleend zonder aankoopoptie. Nogmaals een mislukte poging van de Engelsen om hem definitief van de hand te doen dus.

Batshuayi kon bij Chelsea nooit doorbreken en werd achtereenvolgens verhuurd aan Borussia Dortmund, Valencia, Crystal Palace en nu dus Besiktas. Elke keer opnieuw een uitleenbeurt omdat geen enkele van zijn voorgaande clubs hem wou kopen. 

10 miljoen euro

De Champions League-winnaar hoopte hem initieel voor minstens 10 miljoen euro elders te slijten. Een vierde van het bedrag dat The Blues in 2016 aan Marseille betaalden - bijna 40 miljoen. Maar daar had Besiktas de middelen niet voor. Opnieuw een verhuur dus.

TAGS  I  Rode Duivels  I  Marseille  I  Chelsea  I  Borussia Dortmund  I  Valencia  I  Crystal Palace  I  Besiktas  I  Rode Duivels

donderdag 8 december 2022

woensdag 7 december 2022

dinsdag 6 december 2022