AA Gent ontsnapt aan blamage in Conference League

Donderdag 05 augustus 2021 - 22:20   I   door Redactie

AA Gent heeft in de Conference League een afgang maar net kunnen vermijden. De Buffalo's speelden 2-2 gelijk tegen Rigas. Aan de rust stond Gent al 0-2 achter.

AA Gent - Rigas 2-2

Aan de rust stond AA Gent 0-2 in het krijt tegen Rigas. De bezoekers werkten in de eerste helft aan honderd procent af. Eerst scoorde Darko Lemajic en nog voor het halfuur kopte Simkovic de 0-2 tegen de netten.

Onder een fluitconcert mocht de thuisploeg de kleedkamers opzoeken. Gent kwam met een andere gedaante uit die kleedkamers. De Buffalo's speelden een versnelling hoger, maar ontsnapten in het begin van de tweede helft wel aan de 0-3. Sinan Bolat kon nog redding brengen.

Gelukkig voor Gent viel de goal wél aan de overkant. Oladoye bekroonde zijn eerste basisplaats met een doelpunt. De thuisploeg zocht de gelijkmaker en vond die ook. Tissoudali werkte prima af: 2-2. In de slotfase was invaller Malede nog dicht bij de winnende treffer, maar hij trof de paal.