Degryse: "Gent had nooit mogen doorgaan"

Degryse:
Vrijdag 24 februari 2017 - 08:15   I   door Redactie

Marc Degryse vindt dat AA Gent voor een enorme stunt heeft gezorgd. De analist is echter ook onder de indruk van Tottenham.

"In voetbal is alles mogelijk. Dat heeft AA Gent gisteren nog eens bewezen. Ongelooflijk. Zó onder liggen. Zó de wet van de sterkste moeten ondergaan. Onwaarschijnlijk hoe sterk Tottenham was, zelfs met tien man. Na rust had je eerder de indruk dat het Gent was dat met tien speelde in plaats van Tottenham, zo overpowerd werden ze", aldus Degryse in Het Laatste Nieuws. 

"Het was ook te verwachten dat ze het moeilijk zouden krijgen. Zeker omdat voor de match Asare en Neto uitvielen en dan tijdens de match ook nog eens sterkhouders als Milicevic en Dejaegere. Het maakt deze stunt des te groter. Want hoewel Gent nooit had mogen doorgaan, verdienen ze een geweldig compliment."

"Als je een ploeg die zo veel beter is, kan uitschakelen en niet kopje-onder gaat onder zo veel druk, mag je terecht fier zijn. Zeker als je ziet dat Vanhaezebrouck een 17-jarige debutant als Louis Verstraete moest inbrengen, terwijl bij Tottenham alleen maar sterren op de bank zaten. Wat een stunt."

TAGS  I  degryse  I   gent

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024