Hernan Losada wil smaakmaker uit Jupiler Pro League naar Amerika halen

Hernan Losada wil smaakmaker uit Jupiler Pro League naar Amerika halen
Donderdag 22 juli 2021 - 15:00   I   door Redactie

Het is niet omdat hij nu trainer is in Amerika dat Hernan Losada de Jupiler Pro League uit het oog is verloren. Integendeel, zelfs. De Argentijn wil er immers versterkingen wegplukken voor zijn ploeg.

Losada staat sinds het begin van dit kalenderjaar aan het roer bij DC United. Een opportuniteit waarvan hij vond dat hij ze niet kon laten liggen. Daarvoor liet de trainer zelfs in het midden van het seizoen Beerschot stikken.

Vanuit Amerika waait nu over dat Losada zijn ploeg wil versterken en daarvoor maar wat graag wil komen shoppen in de Jupiler Pro League. Het profiel maakt naar verluidt niet zo heel veel uit, als het maar iemand is die opvalt. Een smaakmaker dus.

Niet eenvoudig

Afwachten op welke speler Losada zijn oog laat vallen en bij welke ploeg dat dan wel zal zijn. Eenvoudig wordt de opdracht alleszins niet, omdat niet elke speler het ziet zitten om naar de overkant van de oceaan te verkassen.

Poll: Denk je dat Losada in zijn opzet zal slagen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot  I  DC United

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024