Koni De Winter hakt knoop door over transfer naar Club Brugge

Koni De Winter hakt knoop door over transfer naar Club Brugge
Zaterdag 17 juli 2021 - 14:30   I   door Redactie

Club Brugge heeft Koni De Winter vol in het vizier. De 19-jarige Belgische jeugdinternational komt nu uit in de Serie A bij Juventus. Daar mag hij echter vertrekken.

De Winter is een stevige verdediger, met heel wat technisch vermogen. Hij genoot zijn jeugdopleiding bij Zulte Waregem en is dus geen onbekende hier in België.

De Winter, die ook op het middenveld uit de voeten kan, kreeg al eerder van het bestuur van Juventus te horen dat hij enkel mag vertrekken bij een minimaal bod van 5 miljoen euro. Dat is een bedrag dat niet onmogelijk is voor Club, al probeert blauw-zwart wel wat van die prijs af te doen.

Juventus staat daarbij wel in een sterke onderhandelingspositie, want in februari verlengde De Winter er nog zijn contract tot 2024. Met onder meer Chiellini en Bonucci is de concurrentie er zwaar, dus een vertrek is verre van uitgesloten.

Snel handelen

Vooral ook omdat De Winter voelt dat het tijd is om aan spelen toe te komen. Er zou ook belangstelling zijn vanuit Engeland, maar positief voor Club Brugge is alvast dat De Winter een transfer naar Jan Breydel wel ziet zitten. Het komt er voor Club nu op aan om snel te handelen, zowel met Juventus als met de speler.

Poll: Zou Koni De Winter een goeie versterking zijn voor Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Juventus

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024