'Obbi Oulare verlaat Standard en kan carrière herlanceren met verrassende transfer'

'Obbi Oulare verlaat Standard en kan carrière herlanceren met verrassende transfer'
Zondag 11 juli 2021 - 16:00   I   door Redactie

Obbi Oulare (25) is dan eindelijk op weg naar een nieuwe club. De aanvaller die vorig jaar bijna een heel seizoen lang op een zijspoor zat bij Standard, lijkt op weg naar de Engelse tweedeklasser Barnsley.

Dat meldt Het Laatste Nieuws. "De 25-jarige spits van Standard is op weg naar Barnsley", valt er te lezen. "Hij moet bij de ploeg uit de Championship wel nog zijn medische testen doorstaan." De targetspits trainde vorig seizoen mee met de beloften en moest op zoek naar een nieuwe club.

"Alle spelers buiten het Verenigd Koninkrijk moeten voldoen aan een puntensysteem om in aanmerking te komen voor een werkvergunning. Sinds de Brexit geldt dat ook voor spelers uit de EU", vervolgt de krant.

Win-winsituatie

"Een panel moet zich dus nog buigen over het dossier van Oulare. Lukt dat, dan staat niets een transfer in de weg. Een win-winsituatie voor Standard en Oulare die beiden al een tijdje waren uitgekeken op elkaar."

Met Barnsley kan Oulare aan een tweede avontuur in Engeland beginnen. De blessuregevoelige spits kwam eerder al via makelaar Mogi Bayat bij Watford terecht. Maar ook daar kon hij niet doorbreken.

Poll: Is dit een goede transfer voor Oulare volgens jou?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  Zulte Waregem  I  Standard  I  Watford  I  Barnsley

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024