'Club Brugge krijgt dit antwoord van Inter en Zinho Vanheusden'

'Club Brugge krijgt dit antwoord van Inter en Zinho Vanheusden'
Zaterdag 10 juli 2021 - 08:00   I   door Redactie

Zinho Vanheusden (21) staat op een belangrijk kruispunt in zijn carrière. Inter neemt Vanheusden over van Standard en gaat de beloftevolle verdediger opnieuw uitlenen. Niét aan een Belgische club.

Dat Standard kansloos is, werd in de voorbije dagen steeds duidelijker. De Rouches beleven woelige tijden, zowel op sportief als financieel vlak. Omdat Standard niet Europees speelt komend seizoen was het voor Inter geen optie om Vanheusden nog een jaar langer op Sclessin te stallen.

Voor Inter is het belangrijk dat Vanheusden zich kan blijven ontwikkelen. Op een hoger niveau en liefst van al in Italië. Daarom dat ook Club Brugge, dat even dacht kans te maken in het dossier, niet met Vanheusden aan de haal zal gaan. Ook de speler zelf mikt hoger.

Serie A

Het Laatste Nieuws benadrukt dat Vanheusden komend seizoen in de Serie A zal voetballen. Genoa, Cagliari en Bologna strijden om de handtekening van onze landgenoot. De twee eerste clubs beschikken over de beste papieren om Vanheusden in te lijven.

Bij een Italiaanse eersteklasser moet Vanheusden de volgende stappen in zijn ontwikkeling zien te zetten. Bij Inter willen ze de Belg klaarstomen voor een basisplaats in hun ploeg. Vandaar ook dat Vanheusden een nieuw, meerjarig contract krijgt. Het Milanese geloof in Zinho is groot.

TAGS  I  Genoa  I  Cagliari  I  Bologna  I  Standard  I  Club Brugge  I  Rode Duivels

zaterdag 28 januari 2023

vrijdag 27 januari 2023

donderdag 26 januari 2023

woensdag 25 januari 2023