Club Brugge komt dankzij 'superheld' opnieuw goed weg tegen AEK Athene

Club Brugge komt dankzij 'superheld' opnieuw goed weg tegen AEK Athene
Vrijdag 09 juli 2021 - 17:59   I   door Redactie

Club Brugge werkte vrijdag, amper twee dagen na de vriendschappelijke partij tegen Zulte Waregem, alweer een oefenpartij af. Daarin werd het opnieuw een nipte zege, deze keer tegen AEK Athene.

Want opnieuw kon blauw-zwart niet helemaal overtuigen. Voor blauw-zwart is het de derde nipte zege in de lopende oefencampagne. In de opener tegen Beerschot bleven de Bruggelingen op een 1-1 steken.

Daarna volgde tegen het Kroatische Lokomotiva Zagreb een 2-1-zege, tegen KV Kortrijk een nipte nederlaag en tegen Zulte Waregem opnieuw 2-1-winst. Tegen AEK Athene werd nochtans de 'vloek' doorbroken van telkens op achterstand te komen.

Maar ondanks het vroege doelpunt van Charles De Ketelaere na amper 1 minuut moesten de Bruggelingen dus opnieuw moeite doen. Want op het uur was er een owngoal van Mitrovic. Een gelijkspel leek in de maak tot... Daniel Pérez zijn duivels ontbond.

Winninggoal

Net als tegen Zulte Waregem redde de Venezolaanse aanvaller de meubelen door in het slot de winninggoal binnen te koppen. Voor de supporters is Pérez de superheld die opnieuw redding bracht.

TAGS  I  Club Brugge  I  Beerschot  I  Lokomotiva Zagreb  I  KV Kortrijk  I  Zulte Waregem  I  AEK Athene

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024