Ethan Horvath mogelijk toch opnieuw bij Club Brugge aan de slag

Ethan Horvath mogelijk toch opnieuw bij Club Brugge aan de slag
Woensdag 07 juli 2021 - 13:00   I   door Redactie

Na jarenlange miserie kende Club Brugge de voorbije seizoenen geen enkel probleem op keepersvlak. Met een duidelijke nummer één als Simon Mignolet en een dankbare nummer twee als Ethan Horvath zat het gebeiteld.

Tot de Amerikaan genoeg had van zijn rol als doublure en besloot zijn aflopend contract niet te verlengen. In de hoop een club te vinden waar hij wel aan spelen toe zou komen. Alleen is dat er op dit moment nog altijd niet van gekomen.

En laat bij Club Brugge nu net Simon Mignolet geblesseerd zijn, waardoor hij de Supercup op 17 juli en ook de competitiestart het weekend daarop zal moeten missen. Daardoor moet blauw-zwart nu de 18-jarige Senne Lammens in doel zetten.

Een rastalent, daar niet van, maar er valt in en rond het oefencomplex in Zeebrugge te horen dat de Bruggelingen er toch niet helemaal gerust in zijn. Want als Mignolet langer of opnieuw geblesseerd zou zijn, moeten ze de Champions League in met een onervaren keeper.

Risico

Een serieus risico. Eén en één is twee en dus zouden Horvath en Club Brugge elkaar mogelijk uit de nood kunnen helpen. Naar verluidt is dat een denkpiste die beide partijen op dit moment bewandelen. De grote vraag zal zijn in hoeverre de Amerikaan op korte termijn nog aanbiedingen krijgt.

Poll: Vind jij het een risico om met enkel Lammens achter Mignolet het seizoen te beginnen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Fulham

maandag 26 februari 2024

zondag 25 februari 2024

zaterdag 24 februari 2024

vrijdag 23 februari 2024

donderdag 22 februari 2024