‘Real Madrid onderhandelt met Rode Duivel, erg straffe transfer op komst’

‘Real Madrid onderhandelt met Rode Duivel, erg straffe transfer op komst’
Dinsdag 06 juli 2021 - 18:00   I   door Redactie

Thibaut Courtois en Eden Hazard krijgen er binnenkort mogelijk een landgenoot bij in de kleedkamer van Real Madrid. De Madrileense grootmacht heeft zijn zinnen gezet op… Jérémy Doku.

Don Balon meldt dat het Real Madrid menens is om de nog steeds maar 19-jarige Doku in te lijven. Voorzitter Florentino Perez zou al in overleg zijn met Stade Rennes én de entourage van Doku. De onderhandelingen over een transfer zijn aan de gang.

De interesse van Real Madrid is niet nieuw, zo benadrukt Don Balon. Ook vorige zomer wilde Florentino Perez Doku al naar Santiago Bernabéu halen. Toen opteerde onze landgenoot finaal voor een transfer naar Rennes.

Minstens 50 miljoen

Het voorbije seizoen is Doku zo fel geëvolueerd, dat Real Madrid volledig overtuigd is geraakt van onze landgenoot. De Koninklijke is bereid om de nodige miljoenen op tafel te leggen voor Doku. In de voorbije dagen was er sprake van een transfersom van minstens 50 miljoen euro.

Niet alleen Real Madrid, maar ook Liverpool en Bayern München azen overigens op Doku. Het moge duidelijk zijn: Doku’s prestaties op EURO 2020 zijn niet onopgemerkt gebleven.

Poll: Vind jij dat Doku naar Real Madrid moet?

TAGS  I  Stade Rennes  I  Anderlecht  I  Liverpool  I  Real Madrid  I  Rode Duivels

zondag 22 mei 2022

zaterdag 21 mei 2022

vrijdag 20 mei 2022

donderdag 19 mei 2022