Vandenbempt voorspelt nieuwkomer bij Rode Duivels: “Hij zal zijn kans krijgen”

Vandenbempt voorspelt nieuwkomer bij Rode Duivels: “Hij zal zijn kans krijgen”
Zondag 04 juli 2021 - 18:00   I   door Redactie

Nu het EK er voor onze Rode Duivels opzit, moet de focus vanaf september op de Nations League en het WK van volgend jaar. Volgens Peter Vandenbempt is het hoog tijd voor een verjongingskuur.

"Er zal een soort vernieuwing komen", is Vandenbempt duidelijk bij Sporza. "Het wordt tijd voor de ontwikkeling van jonge talenten. Jérémy Doku heeft die kans al gegrepen, Zinho Vanheusden gaat die nog krijgen", voegt de commentator eraan toe. Hij verwacht dus dat Vanheusden straks alle kansen zal krijgen.

"Martinez kan niet nog een keer met dezelfde kern naar het WK in Qatar. Er moet nieuw bloed bij", benadrukt Vandenbempt. En ook de aanpak moét anders, zo vindt Vandenbempt: "Op het EK hebben de Belgen het geprobeerd op een berekende manier. Met als gevolg: geen finale, geen trofee en geen applaus."

"Wees weer jezelf"

"Dat vind ik een enorme teleurstelling. Wees weer jezelf. Speel weer voetbal, probeer dominant te zijn en grijp de tegenstander aanvallend weer bij de keel in de volgende wedstrijden. Misschien geeft dat meer kans op succes."

Poll: Denk jij dat Vanheusden goed genoeg is om in de basis te staan bij de Rode Duivels?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Italië  I  Standard  I  Inter  I  Anderlecht  I  Stade Rennes

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024