Roberto Martínez laat zich na België-Italië uit over zijn toekomst: "Emotioneel"

Roberto Martínez laat zich na België-Italië uit over zijn toekomst:
Zaterdag 03 juli 2021 - 07:00   I   door Redactie

Het EK werd door heel wat waarnemers gezien als het eindpunt voor heel wat internationals van de zogeheten Gouden Generatie. Maar ook over de toekomst van de bondscoach wordt al langer gespeculeerd.

Zo circuleerden al in de aanloop van het toernooi geruchten dat Roberto Martínez de Rode Duivels na het EK zou verlaten voor een club. Met name Tottenham en Barcelona werden geciteerd. De grote vraag nu het toernooi is afgelopen, is natuurlijk wat hij zal beslissen.

Toen hem onmiddellijk na de wedstrijd die vraag ook werd voorgelegd op een persconferentie antwoordde hij zo: "Dat is een moeilijke vraag voor mij in deze enorme ontgoocheling. Ik ga niets emotioneel zeggen. Het is te kort na de wedstrijd om hierover uitspraken te doen."

WK

In principe zou Martínez aanblijjven tot het WK in Qatar in de winter van 2022, maar daar kunnen nu nog meer vraagtekens achter worden geplaatst. Omdat een kwartfinale gewoon niet goed genoeg is. 

En het feit dat het voor hem een moeilijke vraag blijkt te zijn, zegt op zich ook al veel. In september zijn er de WK-kwalificatie-interlands, te beginnen met een duel in Estland. En in oktober staat de Final Four van de Nations League geprogrammeerd. 

Poll: Vind jij dat Roberto Martínez moet aanblijven?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Portugal  I  Italië  I  Frankrijk  I  Spanje  I  Nederland  I   Engeland

zondag 2 oktober 2022

zaterdag 1 oktober 2022

vrijdag 30 september 2022

donderdag 29 september 2022