Nog meer slecht nieuws voor Duivels in aanloop naar kwartfinale tegen Italië

Nog meer slecht nieuws voor Duivels in aanloop naar kwartfinale tegen Italië
Woensdag 30 juni 2021 - 18:00   I   door Redactie

Nog twee dagen en de kwartfinale tegen Italië wordt afgewerkt. Twee dagen waarin vol spanning wordt uitgekeken of Kevin De Bruyne en Eden Hazard de strijd met La Squadra Azzurra zullen halen.

In dat opzicht viel er slecht nieuws te rapen op de voorlaatste training in Tubeke. Het Laatste Nieuws zag immers geen Kevin De Bruyne of Eden Hazard op de training. "Achter hun naam vrijdagavond blijft zo een groot vraagteken staan - misschien wel net de bedoeling van Martínez", schrijft de krant.

Het is hoe dan ook duidelijk dat de bondscoach zo weinig mogelijk wil prijsgeven. Maar hij kon alvast niet verbergen dat ook Jason Denayer op de training ontbrak. Dat de verdediger er niet bij liep kan mogelijk op een blessure wijzen. En dat zou nog meer slecht nieuws zijn.

Het is nu bang afwachten in hoeverre Denayer en natuurlijk vooral De Bruyne en Hazard al dan niet wedstrijdfit zullen raken voor de partij tegen Italië vrijdag. Want dat kan mogelijk het verschil maken tussen kwalificatie voor de halve finale of niet.

TAGS  I  Rode Duivels  I  Portugal  I  Italië  I  Frankrijk  I  Spanje  I  Nederland  I   Engeland

zondag 2 oktober 2022

zaterdag 1 oktober 2022

vrijdag 30 september 2022

donderdag 29 september 2022