‘Club Brugge zet zinnen op basisspeler van Deense nationale ploeg’

‘Club Brugge zet zinnen op basisspeler van Deense nationale ploeg’
Zondag 27 juni 2021 - 10:00   I   door Redactie

Club Brugge hield zich tot dusver redelijk gedeisd op de transfermarkt. Iets waar nu toch verandering in lijkt te komen. De Belgische landskampioen maakt werk van zijn eerste inkomende transfers.

Enkele dagen geleden werd al duidelijk dat Michel-Ange Balikwisha op weg is naar blauw-zwart. Club Brugge deed de aanvaller van Standard een nieuw en beter voorstel. In principe wordt de deal komende week afgerond. Club zou zo’n 6 miljoen euro betalen voor de 20-jarige Balikwisha.

Het is niet uitgesloten dat Club Brugge snel een tweede inkomende transfer gaat afronden. In makelaarskringen klinkt het dat de Belgische kampioen ook op Jens Stryger Larsen (30) aast. De rechtervleugelverdediger maakt deel uit van de Deense nationale ploeg, die momenteel hoge toppen scheert op het EK.

Stryger Larsen begon als wisselspeler aan het toernooi, maar kwam in de 1/8ste finale tegen Wales in de ploeg. Stryger Larsen speelde, net als al zijn landgenoten overigens, een hele goede wedstrijd tegen Wales. Club Brugge volgt de speler al langer en is overtuigd.

(Lees verder onder de afbeelding)

4 miljoen

Stryger Larsen is compleet en kan een hele flank bestrijken. Met zijn specifieke kwaliteiten zou hij ongetwijfeld in het elftal van Philippe Clement passen. Bovendien kan de Deen ook centraal achterin én op links uit de voeten. Polyvalentie is altijd een troef.

De 30-jarige Stryger Larsen ligt nog één jaar onder contract bij het Italiaanse Udinese, waar hij de voorbije vier jaar altijd meer dan dertig wedstrijden per seizoen speelde. De marktwaarde van de Deen bedraagt 4 miljoen euro. Het moet wel nog duidelijk worden of Stryger Larsen effectief haalbaar is voor Club.

Poll: Zou dit een goede aanwinst zijn voor Club Brugge?

TAGS  I  Denemarken  I  Rode Duivels  I  Club Brugge  I  Udinese

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024