'Club Brugge legt officieel bod van 10 miljoen neer bij Manchester City'

'Club Brugge legt officieel bod van 10 miljoen neer bij Manchester City'
Vrijdag 25 juni 2021 - 07:00   I   door Redactie

Antwerp, Anderlecht en AA Gent toonden zich al vrij actief op de transfermarkt. Bij Club Brugge blijft het voorlopig windstil, al wordt er achter de schermen met man en macht gewerkt aan enkele transfers.

Vorige week raakte bekend dat Club Brugge aan Lukas Nmecha heeft gesnuffeld. De Belgische landskampioen hoopte de 22-jarige spits los te weken bij Manchester City. De kranten van Sudpresse weten dat het Club menens was om Nmecha aan te trekken.

Blauw-zwart legde namelijk een bod van liefst 10 miljoen euro neer bij Manchester City. Concreet werden de onderhandelingen tot op heden nog niet. Niet met Man City en niet met Nmecha.

Dat heeft wellicht te maken met het feit dat Nmecha na een succesvol seizoen bij Anderlecht hoger mikt dan de Jupiler Pro League. De Engelse Duitser wil liefst in een topcompetitie aan de slag.

Leipzig

De kans is groot dat Nmecha's toekomst in de Bundesliga ligt. RB Leipzig toont meer dan gewone belangstelling en Nmecha is gecharmeerd. Bij de nummer twee uit de Bundesliga zou Nmecha een nieuwe stap in zijn ontwikkeling kunnen zetten.

TAGS  I  Club Brugge  I  RB Leipzig  I  Manchester City  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  Antwerp

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024