Club Brugge krijgt antwoord: 'Dedryck Boyata gaat akkoord met toptransfer'

Club Brugge krijgt antwoord: 'Dedryck Boyata gaat akkoord met toptransfer'
Donderdag 24 juni 2021 - 08:30   I   door Redactie

Het staat nu al vast dat Dedryck Boyata (30) aan EURO 2020 een fraaie transfer zal overhouden. De geïnteresseerde ploegen staan immers in de rij om de Rode Duivel op te pikken bij Hertha Berlijn.

Zo'n twee weken geleden raakte bekend dat Hertha de 30-jarige Boyata op de transferlijst had gezet. Boyata is aanvoerder in Berlijn, maar Hertha heeft geld nodig en wil de Belgische verdediger daarom te gelde maken.

Club Brugge was meteen geïnteresseerd en informeerde. Boyata gaf toen echter al aan dat zijn focus op het EK met de Rode Duivels lag. En na zijn goede prestaties op het eindtoernooi is een transfer naar Club Brugge niet eens meer aan de orde. Boyata mikt hoger.

Volgens goed geïnformeerde bronnen is de gewezen verdediger van Manchester City nu op weg naar de Ligue 1. Lille, Olympique Lyon en enkele andere Franse teams azen op Boyata. Boyata zelf verkiest een overstap naar de Franse top boven een terugkeer naar België.

Voorkeur voor Ligue 1

De 30-jarige Rode Duivel heeft aan zijn zaakwaarnemer te kennen gegeven dat hij blindelings tekent bij een Franse club die meespeelt aan de top van de Ligue 1. Ook Italiaanse ploegen azen op Boyata, maar de speler prefereert op dit moment een overstap naar Frankrijk.

Poll: Ben jij onder de indruk van Boyata's prestaties op dit EK?

TAGS  I  Club Brugge  I  Hertha Berlijn  I  Olympique Lyon  I  Lille

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024