Martínez verklapt al groot deel van de ploeg die tegen Finland zal spelen

Martínez verklapt al groot deel van de ploeg die tegen Finland zal spelen
Vrijdag 18 juni 2021 - 15:30   I   door Redactie

De Rode Duivels hebben opnieuw voet op Belgische bodem gezet. Na de 1-2-overwinning in en tegen Denemarken reisde onze nationale ploeg terug naar België. Vrijdagnamiddag stond bondscoach Roberto Martínez de pers al opnieuw te woord.

Martínez blikte zowel terug als vooruit. En de Spanjaard liet zelfs al een beetje in zijn kaarten kijken. Zo verklapte hij al een deel van de ploeg die het komende maandag gaat opnemen tegen Finland. Axel Witsel, Eden Hazard én Kevin De Bruyne zullen starten.

"Witsel, Hazard en De Bruyne hebben matchritme nodig en zullen maandag aan de wedstrijd beginnen", tekende Het Nieuwsblad op uit de mond van Martínez. Verder zal ook Thomas Vermaelen starten. "Dat was altijd al het plan, net als dat Dedryck Boyata zou starten tegen Rusland en Jason Denayer tegen Denemarken."

Wellicht mét Lukaku

Romelu Lukaku zal dan weer gewoon in de ploeg blijven staan, zo valt af te leiden uit de persconferentie van de bondscoach. "Voetbal is geen knop die je aan en af zet. We mogen niet speculeren over Lukaku. Hij is een speler die alleen maar beter wordt door veel te spelen."

"De voorwaarde is wel dat hij voldoende hersteld is van deze match", benadrukte Martínez. "Voor de rest wil ik niet spreken over een A-ploeg en een B-ploeg want die bestaan voor mij niet."

TAGS  I  Denemarken  I  Rode Duivels  I  Finland

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024