Nederlanders klagen na zege van Rode Duivels: "Het is belachelijk"

Nederlanders klagen na zege van Rode Duivels:
Vrijdag 18 juni 2021 - 15:00   I   door Redactie

De Rode Duivels ontsnapten donderdagavond aan een vervelende nederlaag in Kopenhagen. Na rust zette onze nationale ploeg orde op zaken. Uiteindelijk werd er gewonnen met 1-2.

In Nederland keken ze met grote ogen naar de comeback van de Rode Duivels. De Nederlandse journalisten en analisten zijn onder de indruk van Kevin De Bruyne en co. "Kevin De Bruyne heeft verbinding met een camera boven het veld. Drone vision", zo vatte Voetbal International-journalist Süleyman Öztürk het samen.

"Het ziet er zo simpel uit"

"Links, rechts, assist, het ziet er zo simpel uit, wat een klasse", liet gewezen Oranje-international Arnold Bruggink dan weer optekenen op Twitter. Ook hij was duidelijk onder de indruk van De Bruyne.

Kenneth Perez, in Denemarken geboren maar door de jaren heen een halve Nederlander geworden, moest na Denemarken-België vaststellen dat de Rode Duivels uiteindelijk toch te sterk waren. "Ik vind het belachelijk dat België mag wisselen”, vertelde hij bij de NOS met een knipoog.

(Lees verder onder de afbeelding)

Toen De Bruyne en Eden Hazard tussen de lijnen stonden, onderscheidde België zich echt van Denemarken. “Toen kwam er echt kwaliteit op het veld. Het eerste kwartier of twintig minuten van de tweede helft was het heel moeilijk voor Denemarken", aldus Perez.

"De Bruyne... Goh, wat een kwaliteit"

"Daarna kwamen ze nog wel terug in de wedstrijd. Maar ja, De Bruyne... Goh, wat een kwaliteit. Denemarken heeft veel kansen gecreëerd, veel schoten richting doel. Maar het mocht niet baten. Veel eer, nul punten", besloot Perez.

TAGS  I  Denemarken  I  Rode Duivels

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024