Belgische topclub klopt aan bij OHL, officieel bod van 6 miljoen op Henry

Belgische topclub klopt aan bij OHL, officieel bod van 6 miljoen op Henry
Donderdag 17 juni 2021 - 09:00   I   door Redactie

Thomas Henry (26) heeft een schitterend seizoen achter de rug. De Franse spits maakte in zijn debuutseizoen in de Jupiler Pro League flink wat indruk. Na zijn 21 goals in 31 wedstrijden is Henry een gewild man op de transfermarkt.

De Belgische topteams hebben Henry al een tijdje in het vizier. Gedurende het seizoen werd de aanvaller al aan Anderlecht, AA Gent en Antwerp gelinkt. En ook KRC Genk zou al aan Henry gesnuffeld hebben. Recent klopte AA Gent ook nog aan bij OH Leuven.

De Buffalo's schrokken echter van de prijs die OHL op het hoofd van zijn topschutter had gekleefd. Aan Den Dreef willen ze het onderste uit de kan halen als Henry vertrekt. En dat lijkt nog te gaan lukken ook.

6 miljoen

Het Nieuwsblad meldt dat Swansea City een officieel bod heeft uitgebracht op Henry. De Welshe club uit de Engelse tweede klasse biedt zo'n 6 miljoen euro voor de spits van OH Leuven. Een aanzienlijk bedrag en de kans is dan ook groot dat het snel tot een akkoord komt.

De Belgische topploegen lijken in dit dossier achter het net te vissen. Tenzij ze alsnog in actie schieten en ook een stevig bod neerleggen bij OH Leuven. Al is het de vraag of AA Gent, Anderlecht, Antwerp of KRC Genk 6 miljoen wil betalen voor Henry.

Poll: Vind jij Thomas Henry 6 miljoen euro waard?

TAGS  I  OH Leuven  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  Antwerp  I  KRC Genk  I  Swansea City

vrijdag 12 april 2024

donderdag 11 april 2024

woensdag 10 april 2024

dinsdag 9 april 2024