‘Ronaldo heeft akkoord op zak en gaat monstertransfer bekendmaken’

‘Ronaldo heeft akkoord op zak en gaat monstertransfer bekendmaken’
Woensdag 16 juni 2021 - 10:30   I   door Redactie

Cristiano Ronaldo opende dinsdagavond meteen zijn rekening op EURO 2020. Met twee goals hielp de 36-jarige Ronaldo Portugal aan een klinkende zege tegen Hongarije (0-3). In de herfst van zijn carrière staat CR7 ook voor een knaltransfer, zo blijkt.

Volgens La Gazzetta dello Sport gaat Ronaldo deze zomer vertrekken bij Juventus. Paris Saint-Germain trok fel aan de mouw van de Portugese vedette, maar Ronaldo zou uiteindelijk terugkeren naar zijn ex-ploeg Manchester United.

Niet naar PSG

Ronaldo zou al een akkoord op zak hebben. Manchester United zou CR7 een jaarloon geven van 20 miljoen euro. Iets wat PSG blijkbaar niét wilde doen. Bovendien voelt Ronaldo ook gewoon meer voor een overstap naar Old Trafford.

Hoeveel Manchester United moet betalen aan Juventus, waar Ronaldo nog één seizoen onder contract ligt, is nog niet duidelijk. Paul Pogba zou wel onderdeel zijn van de deal op clubniveau en de omgekeerde beweging maken.

De Fransman zou op zijn beurt dus terugkeren naar Turijn, waar hij reeds actief was tijdens 2012 en 2016. Officieel is de deal voorlopig nog niet. Ronaldo zou de transfer na afloop van het EK bekendmaken.

Poll: Is Ronaldo volgens jou de beste voetballer ter wereld?

TAGS  I  Juventus  I  Manchester United  I  Portugal  I  Hongarije

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024