‘Vincent Kompany voert zelf onderhandelingen over droomtransfer Anderlecht’

‘Vincent Kompany voert zelf onderhandelingen over droomtransfer Anderlecht’
Vrijdag 11 juni 2021 - 07:30   I   door Redactie

RSC Anderlecht doet er alles aan om de huidige spelerskern te versterken. In eerste instantie wil paars-wit zijn sterkhouders houden. Ook Lukas Nmecha (22). Al wordt dat niet evident.

Na een sterk seizoen en dito EK voor Beloften is Nmecha erg gewild. Duitse en Engelse ploegen azen op de spits, net als Sporting Lissabon. En ook vanuit België neemt de interesse toe. Zo zou ook Antwerp op Nmecha azen.

Het is één van de redenen waarom RSCA-coach Vincent Kompany zich zelf met de zaak is gaan bemoeien. Toen hij de Champions League-finale tussen Manchester City en Chelsea bijwoonde, sprak hij al een eerste keer met het bestuur van Man City over de toekomst van Nmecha.

Dat Manchester City de finale verloor was niet bepaald bevorderlijk voor de gesprekken. Toch wist Kompany de bazen van Man City te charmeren, zo weten enkele Engelse bronnen te melden. Of het genoeg was om Nmecha echt binnen te hengelen, zal nog moeten blijken.

10 miljoen

Vooral de vraagprijs van Manchester City zou een probleem zijn voor Anderlecht. De Engelse landskampioen zou zo'n 10 miljoen euro willen opstrijken voor Nmecha. RSCA hoopt op een andere constructie en Kompany hoopt zijn ex-club te overtuigen.

Poll: Denk jij dat Nmecha ook volgend seizoen nog bij Anderlecht zal spelen?

TAGS  I  Manchester City  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Sporting Lissabon

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024