Thierry Henry maakt meteen opgemerkte comeback bij Duivels: "Hoe durven ze?!"

Thierry Henry maakt meteen opgemerkte comeback bij Duivels:
Woensdag 09 juni 2021 - 21:00   I   door Redactie

Na Kevin De Bruyne was het woensdag ook de beurt aan Thierry Henry om opnieuw aan te sluiten bij de Rode Duivels in zijn rol als assistent. En dat ging absoluut niet onopgemerkt voorbij.

Het gewezen Arsenal-icoon is natuurlijk een oude bekende bij de nationale ploeg. Tussen 2016 en 2018 was de 43-jarige Fransman al werkzaam als T3 in de staf van bondscoach Roberto Martínez.

Nadat de Rode Duivels op het WK 2018 brons behaalden besloot Henry het zelf als hoofdtrainer te proberen. Hij ging aan de slag bij zijn ex-club AS Monaco, maar werd daar in 2019 de laan uitgestuurd, waarna hij naar Canada trok.

Maar nu is hij dus terug. En ondanks het feit dat het om een comeback gaat, werd hij wel verwelkomd als een nieuweling. Wat inhoudt dat hij verplicht werd om tussen twee rijen spelers te gaan en zo van iedereen kletsen op het hoofd moest incasseren.

Achterhaald

Op sociale media ging het ritueel al snel viraal. Vele supporters vonden het grappig, anderen vooral achterhaald. Een enkeling was zelfs ietwat verontwaardigd. "Hoe durven ze?!", pende hij neer.

Poll: Vind jij zo'n ritueel achterhaald?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Rusland  I  Denemarken  I  Finland

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024