Club Brugge blies komst Rode Duivel in extremis af: "Dit was de enige reden"

Club Brugge blies komst Rode Duivel in extremis af:
Dinsdag 08 juni 2021 - 13:00   I   door Redactie

Club Brugge realiseerde in de jongste jaren wel vaker grote transfers. Vorige zomer stond blauw-zwart op het punt om zich te versterken met Nacer Chadli (30), maar uiteindelijk sprongen de onderhandelingen af.

Na een goed seizoen bij Anderlecht, wilde Club Brugge met Chadli aan de haal gaan. Blauw-zwart meldde zich bij Monaco en Chadli leek snel de eerste zomeraanwinst te worden. Niets was uiteindelijk minder waar. Club blies de komst van de Rode Duivel af.

Het Laatste Nieuws onthult nu waarom Club Brugge zelf de stekker uit de onderhandelingen trok. "De enige reden dat Club Brugge hem vorige zomer niet naar Brugge haalde, is omdat de sportieve cel oordeelde dat hij te blessuregevoelig is in vergelijking met zijn prijskaartje. Zeker gezien z'n leeftijd", klinkt het.

De Ketelaere

Chadli opteerde uiteindelijk voor een overstap naar Turkije, waar hij bij Basaksehir tekende. In een moeilijk seizoen speelde de vleugelspeler meer niet dan wel, maar Roberto Martínez liet zijn poulain niet vallen. De bondscoach nam Chadli op in zijn EK-selectie, ten koste van bijvoorbeeld... Charles De Ketelaere.

Poll: Had Club Brugge Chadli vorige zomer wél moeten halen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Rode Duivels  I  Anderlecht  I  Basaksehir

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024