'Club Brugge gaat voor 2 miljoen euro nieuw supertalent wegkapen'

'Club Brugge gaat voor 2 miljoen euro nieuw supertalent wegkapen'
Maandag 07 juni 2021 - 18:00   I   door Redactie

Stilstaan is achteruitgaan en dus gaat Club Brugge vooruit. Met name op de transfermarkt. Omdat blauw-zwart komend seizoen opnieuw zeer hoog mikt, doet het dat ook met zijn versterkingen.

En dus zijn gewone talenten niet meer goed genoeg. Het moeten buitengewone talenten zijn. En die mogen al eens iets kosten. Volgens Cypriotische media heeft Club Brugge immers zijn oog laten vallen op Loizos Loizou.

Dat is een 17-jarige flankaanvaller die momenteel grote sier maakt bij zijn club Omonia Nicosia. Dat is niet onder de radar gebleven, waardoor hij al in de belangstelling staat van een hele rist buitenlandse (top)clubs.

Meest concreet

Maar nog volgens Cypriotische media zou blauw-zwart tot het beperkt kransje clubs behoren die het meest concreet zijn. Zo zouden de Bruggelingen al twee miljoen euro hebben geboden. Wat hun slaagkans natuurlijk serieus verhoogt.

Een overeenkomst is er nog niet, maar dat zou slechts een kwestie van tijd zijn. Vooral omdat ook ex-Club Brugge-speler en -trainer Cedomir Janevski er tussen zou zitten. Loizou heeft overigens al zes interlands op zijn naam staan.

TAGS  I  Club Brugge  I  Omonia Nicosia

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024