'Indrukwekkende Jérémy Doku kan supertransfer versieren'

'Indrukwekkende Jérémy Doku kan supertransfer versieren'
Vrijdag 04 juni 2021 - 20:00   I   door Redactie

Jérémy Doku (19) heeft tijdens het voorbije seizoen grote sprongen gemaakt in zijn ontwikkeling. Dat bewees de vleugelaanvaller ook tijdens het oefenduel tussen België en Griekenland. Doku heeft iets speciaals en dat ziet haast iedereen.

Volgens The Liverpool Echo toont Liverpool bijvoorbeeld meer dan gewone belangstelling voor Doku. De Engelse topclub volgt Doku al járen en is nu van plan om actie te ondernemen. Liverpool hoopt de Belg straks weg te plukken bij Stade Rennes.

Tijdens het komende EK gaan de scouts van Liverpool de 19-jarige Doku alleszins met speciale aandacht volgen. Bij The Reds zijn ze benieuwd naar hoe Doku op een groot toernooi uit de verf gaat komen.

Als Doku de lijn van de match tegen Griekenland weet door te trekken en ook op het EK indruk maakt, dan is het niet uitgesloten dat Liverpool gaat aankloppen bij Stade Rennes. Bij de Franse club ligt Doku nog tot medio 2025 onder contract.

Pittig prijskaartje

Wil Liverpool de beloftevolle Rode Duivel wegplukken bij Rennes, dan zal het diep in de buidel moeten tasten. De Fransen betaalden vorig jaar zelf nog bijna 30 miljoen euro om Doku weg te halen bij Anderlecht.

Poll: Denk jij dat Doku goed genoeg is voor een topclub als Liverpool?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Liverpool  I  Stade Rennes  I  Anderlecht

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024