‘RSCA neemt hartverscheurende beslissing en blaast inkomende transferdeal af’

‘RSCA neemt hartverscheurende beslissing en blaast inkomende transferdeal af’
Dinsdag 01 juni 2021 - 21:00   I   door Redactie

Er liggen op dit moment tal van transferdossiers op het bureau van Peter Verbeke. De sportief directeur van RSC Anderlecht breekt zich elke dag opnieuw het hoofd over de inkomende en uitgaande transferdeals.

Het Laatste Nieuws meldt dat Verbeke en co nu een hartverscheurende beslissing hebben moeten nemen omtrent Majeed Ashimeru. Er werd beslist om de aankoopoptie van 2,5 miljoen euro niét te lichten. Dat betekent dat de 23-jarige Ashimeru voorlopig terugkeert naar zijn moederclub RB Salzburg.

2,5 miljoen is te veel

Nochtans wil Anderlecht graag langer door met Ashimeru. Trainer Vincent Kompany is gecharmeerd door Ashimeru en ziet in de Ghanees iemand die ook volgend een dragende kracht kan zijn. Maar zomaar 2,5 miljoen euro neertellen voor Ashimeru kan RSCA simpelweg niet. Dat is de frustrerende realiteit.

Al is het niet uitgesloten dat Ashimeru alsnog de definitieve overstap maakt naar Anderlecht. Het Laatste Nieuws weet dat paars-wit nu klassiek gaat onderhandelen met RB Salzburg. Met andere woorden: het hoopt Ashimeru voor een lager bedrag los te weken bij de Oostenrijkse topclub.

De onderhandelingen tussen Anderlecht en Salzburg zijn reeds begonnen. De Oostenrijkers zijn bereid om mee te werken aan een deal en stellen zich constructief op. Al zijn er geen garanties. Het is vervelend werken op die manier, maar het kan nu eenmaal niet anders.

Poll: Vind jij Ashimeru goed genoeg voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  RB Salzburg

woensdag 29 november 2023

dinsdag 28 november 2023

maandag 27 november 2023

zondag 26 november 2023

zaterdag 25 november 2023