Philippe Clement laat Club Brugge zweten, komt het tóch tot een breuk?

Philippe Clement laat Club Brugge zweten, komt het tóch tot een breuk?
Dinsdag 01 juni 2021 - 14:00   I   door Redactie

Club Brugge zat vorige week met zijn kampioenenmaker rond de onderhandelingstafel. Philippe Clement had een goed gesprek met zijn bazen, maar dat wil niet automatisch zeggen dat de Waaslander ook effectief op post blijft.

Het Nieuwsblad schreef eind vorige week nog dat Clement dicht bij een nieuw contract bij Club Brugge stond. Volgens de krant zou er tijdens het voorbije weekend zelfs witte rook uit de blauw-zwarte schouw komen. Niets was minder waar.

Stilte voor de storm?

Club Brugge en Clement hulden zich de voorbije dagen in stilzwijgen. Géén officieel bericht op de website over Clement, geen blits filmpje om een contractverlenging van de coach bekend te maken. Is het slechts uitstel? Of stilte voor de storm?

Feit is dat Clement maandag op vakantie is vertrokken. Wellicht zónder een akkoord over een nieuw contract. En dat is dan misschien toch een teken aan de wand. Kon Club Brugge zijn succestrainer (nog?) niet overtuigen? Daar lijkt het wel op, ja. De sportieve en financiële eisen van Clement zouden niet min zijn.

(Lees verder onder de afbeelding)

Zweten voor Club

Clement laat Club Brugge, dat naar eigen zeggen héél graag langer door wil met de Waaslander, op deze manier op zijn minst flink zweten. En het is al zo warm in ons land. Afwachten of er in de komende dagen duidelijkheid volgt omtrent de toekomst van Clement.

De trainer ligt nog één jaar onder contract bij Club Brugge. Geraakt Clement er niet uit met zijn huidige werkgever, heeft hij twee opties. Zijn overeenkomst bij Club respecteren en nog een seizoen blijven of deze zomer al andere oorden opzoeken.

Poll: Denk jij dat Clement gaat bijtekenen bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  Waasland-Beveren

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024