Beelden van 'belachelijke' Lukaku gaan wereld rond: "Dit verzin je niet" (VIDEO)

Beelden van 'belachelijke' Lukaku gaan wereld rond:
Zondag 23 mei 2021 - 17:00   I   door Redactie

Romelu Lukaku heeft er met Inter een ronduit fantastisch seizoen op zitten. En het seizoen in schoonheid eindigen kon natuurlijk enkel met een doelpunt. Dat is ook wat hij deed tegen Udinese, maar over de manier waarop viel wel wat te zeggen.

Lukaku mocht pas een halfuur voor tijd invallen, maar dat was ruim voldoende om zijn stempel te drukken. Dertien minuten later spurtte hij naar voor. Toen hij een gemeten voorzet kreeg, trapte hij echter schlemielig naast de bal zoals we van hem niet gewoon zijn. 

Maar ook in de herkansing zag het er allemaal maar wat vreemd uit. Lukaku zag een nieuwe voorzet tegen de paal belandden en vervolgens de bal via die paal tegen zijn kin belanden. Tot zijn eigen verbazing ging het leer ook tegen de touwen.

Op sociale media werd de Rode Duivel eerst beschimpt omwille van zijn initiële misser en vervolgens belachelijk gemaakt door de manier waarop hij alsnog de 5-0 scoorde tegen Udinese. Overdreven, want er werd gelukkig ook gewezen op het feit dat hij toch maar weer op de juiste plaats stond.

24ste goal van het seizoen

En het zal Lukaku zelf waarschijnlijk wel worst wezen, want met zijn 24ste goal van het seizoen bevestigde hij zijn reputatie van topschutter. En niemand die later nog zal weten hoé die doelpunten vielen.

TAGS  I  Inter  I  Rode Duivels  I  Udinese

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024