'Club Brugge brengt miljoenenbod uit op basisspeler, Kompany furieus'

'Club Brugge brengt miljoenenbod uit op basisspeler, Kompany furieus'
Vrijdag 14 mei 2021 - 20:00   I   door Redactie

Club Brugge is momenteel druk bezig met zijn transferhuiswerk. De Belgische landskampioen speurt de markt af en is nu ook in het vaarwater van RSC Anderlecht terechtgekomen. Zo hoopt Club de 18-jarige Akinkunmi Amoo voor de neus van RSCA weg te kapen.

Amoo is eigendom van Hammarby en een ware attractie in de Zweedse competitie. De Nigeriaanse flankaanvaller zette zich aan de start van het huidige seizoen door bij Hammarby en maakte de voorbije weken al flink wat indruk.

Zweedse bronnen melden dat Anderlecht zich graag met Amoo zou versterken, maar dat ook Club Brugge de jacht op de speler heeft geopend. Blauw-zwart legde zelfs al een bod ter waarde van 4 miljoen euro neer bij Hammarby.

Kompany kwaad

Bij Anderlecht zijn ze niet te spreken over het feit dat Club Brugge opnieuw met één van hun belangrijkste targets wil gaan lopen. Vincent Kompany reageerde naar verluidt erg kwaad toen hij vernam dat Club een versnelling hoger is geschakeld in het dossier.

Of Anderlecht ook een bod gaat uitbrengen op Amoo moet nog blijken. De vraag is of de Brusselaars op financieel gebied bij machte zijn om 4 miljoen euro - of nog meer - te betalen.

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Hammarby

zaterdag 2 maart 2024

vrijdag 1 maart 2024

donderdag 29 februari 2024

woensdag 28 februari 2024