'Denis Odoi (32) staat voor absolute toptransfer naar Belgische competitie'

'Denis Odoi (32) staat voor absolute toptransfer naar Belgische competitie'
Dinsdag 11 mei 2021 - 10:30   I   door Redactie

Fulham degradeert opnieuw naar The Championship. Na amper één jaar Premier League speelt de Londense traditieclub volgend seizoen dus opnieuw op het tweede niveau. Wellicht zonder onze landgenoot Denis Odoi (32)

Odoi kwam dit seizoen amper in actie bij Fulham. De Ghanese Belg verscheen in de Premier League amper drie keer aan de aftrap. Drie keer in september. En daarna: niets meer. Odoi mocht zelfs niet meer invallen. Het werd zo een erg vervelend seizoen voor de verdediger.

Goed geïnformeerde bronnen rond de club melden nu dat Odoi straks zal vertrekken bij Fulham. Hij ligt nog tot midden 2022 vast bij The Cottagers, maar zal zijn contract niet uitdienen. Waar de toekomst van Odoi ligt, is nog niet duidelijk. Al lijkt een terugkeer naar België wel in de maak.

(Lees verder onder de afbeelding)

Naar Gent, Club of Antwerp?

In de Jupiler Pro League zijn er verschillende ploegen die op de diensten van de ervaren verdediger azen. AA Gent probeerde vorige zomer nog om Odoi terug te halen, maar finaal kwam het niet tot een transfer. Straks zouden De Buffalo's een nieuwe poging ondernemen om Odoi los te weken bij Fulham.

Daarnaast tonen ook Club Brugge en Antwerp belangstelling voor de gewezen speler van onder meer STVV, Anderlecht en Lokeren. Bij Club zien ze in Odoi een polyvalente kracht die in een systeem met drie én vier verdedigers zijn plan kan trekken. Odoi zou in dat opzicht een ideale doublure zijn voor Clinton Mata.

1 miljoen

En ook bij Antwerp lijken ze hun pijlen dus op Odoi te richten. The Great Old ziet na afloop van dit seizoen enkele verdedigers vertrekken en is op zoek naar vervangers. Odoi zou ook een enorme buitenkans kunnen zijn voor de Belgische topclubs. Zijn martkwaarde bedraagt op dit moment 1 miljoen euro.

Poll: Bij welke club moet Denis Odoi volgens jou tekenen?

TAGS  I  Fulham  I  AA Gent  I  Club Brugge  I  Lokeren  I  Anderlecht  I  Antwerp

vrijdag 23 februari 2024

donderdag 22 februari 2024

woensdag 21 februari 2024

dinsdag 20 februari 2024

maandag 19 februari 2024