'Philippe Clement geeft het op bij Club Brugge en trekt naar Engeland'

'Philippe Clement geeft het op bij Club Brugge en trekt naar Engeland'
Zondag 09 mei 2021 - 17:00   I   door Redactie

De zware 3-0-nederlaag van Club Brugge in Genk vrijdag heeft heel wat losgemaakt. Iedereen wordt nu in vraag gesteld en niet in het minst Philippe Clement. Hij zou nu eieren voor zijn geld kiezen.

Niet voor het eerst wordt de Club Brugge-coach aan een vertrek gelinkt. Maar doordat het dit seizoen een stuk minder verloopt en de kritiek bij momenten ook steeds luider klinkt, zou Clement voor zichzelf beslist hebben dat het na dit seizoen gedaan is.

En daar kan ook de titel en een daarbijhorende Champions League-campagne volgens insiders niets aan veranderen. In en rond het oefencomplex in Westkapelle valt te horen dat een Engels avontuur lonkt.

Met name Sheffield United dat eerder al interesse toonde en ook gelinkt wordt aan KV Oostende-trainer Alexander Blessin, zou nu de deur wagenwijd openzetten voor de komst van Clement. Dat melden Engelse bronnen dan weer.

Premier League

Naar verluidt heeft de Antwerpenaar een uitstekende indruk nagelaten en doet ook zijn palmares de Engelsen dromen van meer. Concreet betekent dat een onmiddellijke terugkeer naar de Premier League, want Sheffield United is nu al zeker van degradatie. 

Ook voor Clement is dat een enorme uitdaging, maar net dat zou hem zo aanspreken. Want in België heeft hij het met twee titels op rij (en straks wellicht een derde) alles al gezien.

Poll: Zal het Engelse voetbal Clement liggen volgens jou?

TAGS  I  KRC Genk  I  Club Brugge  I  Sheffield United

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024