‘Erling Haaland heeft keuze gemaakt en maakt spraakmakende overstap bekend’

‘Erling Haaland heeft keuze gemaakt en maakt spraakmakende overstap bekend’
Dinsdag 04 mei 2021 - 10:00   I   door Redactie

Erling Haaland is zonder twijfel één van de meest gewilde spelers van het moment. Enkele Europese topclubs zijn naarstig op zoek naar een doelpuntenmachine en zien in de spits van Borussia Dortmund hun droomaanwinst.

Haaland scoort ook dit seizoen aan de lopende band. Het Noorse fenomeen zit momenteel aan 25 doelpunten in 26 competitiewedstrijden. Ook in de Champions League liep het op wieltjes voor Haaland. Daar lukte hij 10 doelpunten in amper 8 duels.

Het zal niemand dan ook verbazen dat ploegen als Chelsea, Manchester City, Real Madrid en Barcelona een tijdje geleden de jacht op Haaland hebben geopend. Al zijn er enkele teams die de jacht op de spits van Dortmund nu al mogen staken.

Zo heeft Haaland volgens Don Balon de knoop al doorgehakt. De Noorse centrumspits voelt niet veel voor een overstap naar de Premier League en wil in de zomer absoluut naar Real Madrid verhuizen. Volgens Haaland sluit de speelstijl van De Koninklijke het best aan bij zijn specifieke kwaliteiten.

Snel witte rook

De onderhandelingen tussen alle betrokken partijen zouden al aan de gang zijn. Haaland zelf zou er zelfs al uit zijn met Real Madrid. De Madrileense topclub moet enkel nog tot een vergelijk komen met Borussia Dortmund. Al zou dat geen probleem mogen zijn. De transfer zou snel bekendgemaakt worden.

TAGS  I  Borussia Dortmund  I  Real Madrid  I  Manchester City  I  Chelsea

maandag 23 mei 2022

zondag 22 mei 2022

zaterdag 21 mei 2022

vrijdag 20 mei 2022