Cath Luyten is erg duidelijk over Frank Raes: "In mijn ogen is hij zo"

Cath Luyten is erg duidelijk over Frank Raes:
Donderdag 29 april 2021 - 14:30   I   door Redactie

Cath Luyten vormde vijftien jaar lang een koppel met Frank Raes. Ondertussen zijn de twee uit elkaar en is Cath in verwachting van haard eerste kind met regisseur Eshref Reybrouck.

In een gesprek met Dag Allemaal komt Cath ook nog eens terug op haar relatie met Frank Raes. Op de vraag of ze haar leven nu anders indeelt met een jongere man aan haar zijde, is het antwoord van Cath duidelijk.

"Door corona merk ik daar weinig van. Ik heb nog nooit zo vaak met een man in de zetel gezeten als nu. In mijn ogen is Frank trouwens nog altijd jong", benadrukt ze. "Leeftijd is nooit een struikelblok geweest. Het draait om de persoon die je graag ziet. Ik heb mooie jaren met Frank gehad."

"Zolang je bespaard blijft van lichamelijke ongemakken en je je jong voelt, is er niks aan de hand. Dat ik niet meer piep ben, merk ik enkel als mijn zoon mama’ke zegt. Mijn mama, bijna zeventig, voelt zich ook nog die jonge vrouw van weleer. Da’s mooi", gaat de TV-maakste verder.

"Het schoonste voorbeeld is mijn grootmoeder"

Cath trekt zich ook op aan haar sterke oma. "Het schoonste voorbeeld is mijn grootmoeder. Net voor haar honderdste verjaardag werd ze plots ziek. We dachten dat het voorbij was. Het bleek geen corona te zijn, maar iets met haar hart."

"Omdat de dokters oordeelden dat ze nog zo goed was, hebben ze nog een nieuwe pacemaker gestoken. Vorige maand is ze 101 geworden. En ze zit er fris én fruitig bij. Boos zelfs, omdat corona haar leven zo beperkt. Op die manier wil ik ook oud worden. Hopelijk met Esh", besluit Cath.

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024