'Bayern München in shock: Lewandowski grijpt kans en maakt spectaculaire transfer'

'Bayern München in shock: Lewandowski grijpt kans en maakt spectaculaire transfer'
Woensdag 28 april 2021 - 17:00   I   door Redactie

Ze waren niet geïnteresseerd in Erling Haaland omdat ze met Robert Lewandowski al de beste spits ter wereld in huis hadden, maar van die houding zou Bayern München wel eens spijt kunnen krijgen.

Want Sky Sports Germany meldt immers dat het zo goed als zeker is dat Lewandowski straks de Duitse recordkampioen gaat verlaten. Op zijn 32ste acht de Poolse wereldvoetballer van het Jaar het moment rijp om zijn laatste kans op een transfer te grijpen.

Zowel Real Madrid, Barcelona als een rist Engels topclubs zouden aan zijn manager Pini Zahavi laten weten hebben dat ze fel geïnteresseerd zijn om Lewandowski volgende zomer over te nemen. En deze keer is de topspits vastbesloten om zijn zin door te drijven.

Enkele jaren geleden probeerde Real Madrid al eens om Lewandowski weg te plukken bij Bayern München. Toen werd ook Barça overigens genoemd als potentiële bestemming. De topspits voelde wel wat voor een overstap naar La Liga, maar Bayern hield het been stijf.

Geen wissel op de toekomst

Maar deze keer zou Bayern München het onderspit moeten delven. Dat is naar verluidt zwaar slikken, maar er is het besef dat er geen ontkomen aan is. En dus gaan de Duitsers Lewandowski niet proberen aan zijn contract te houden.

Ook al in de wetenschap dat de Pool op zijn 32ste geen wissel op de toekomst is. De opbrengst van zijn transfersom - er is sprake van zo'n 80 miljoen euro - zou Bayern München bovendien kunnen gebruiken om alsnog Haaland of een andere jongere aanvaller te halen.

TAGS  I  Bayern München  I  Real Madrid  I  Barcelona  I  PSG  I  Inter  I  Borussia Dortmund  I  Tottenham

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024