Erg verrassend transfernieuws over Anderlecht en Dieumerci Mbokani

Erg verrassend transfernieuws over Anderlecht en Dieumerci Mbokani
Dinsdag 20 april 2021 - 14:00   I   door Redactie

Dieumerci Mbokani (35) is na afloop van het huidige seizoen einde contract bij Royal Antwerp FC. Op zijn oude dag is 'Dieu' nog steeds één van de beste spitsen in de Jupiler Pro League, maar het is nog niet duidelijk waar de toekomst van de Congolese goaltjesdief ligt.

Anderlecht klopte recent aan bij Mbokani en diens entourage. Op zoek naar versterkingen voor volgend seizoen kwam paars-wit uit bij de aanvaller van Antwerp. Er vonden verkennende gesprekken plaats en daar lijkt het finaal ook bij te blijven.

De Franstalige krant La Capitale meldt dat Anderlecht niet van plan is om in zee te gaan. Verrassend genoeg laat RSCA de interesse in zijn gewezen spits dus alsnog varen. Al is daar een verklaarbare reden voor.

Intensiteit

Volgens La Capitale denkt men in Neerpede dat Mbokani niet in het plaatje van het nieuwe Anderlecht past. Bij de Brusselaars twijfelen ze of de 35-jarige Mbokani de intensiteit aankan die trainer Vincent Kompany van zijn spelers verlangt.

En daarom zou Anderlecht dus passen voor Mbokani. Waar de Congolees volgend seizoen zal spelen, blijft zo onduidelijk. De gesprekken over een nieuw contract bij Antwerp slepen al geruime tijd aan. Er zou interesse zijn van andere clubs, maar voorlopig kijkt Dieu de kat nog wat uit de boom.

Poll: Vind jij het verstandig dat Anderlecht past voor Mbokani?

TAGS  I  Anderlecht  I  Antwerp

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024